Define this text in Theme Options.
 

Fietstaxi

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

IX Xpress B.V. houdt zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen wij door gebruik te maken van vervoer via fietstaxi’s.

U kunt Fietstaxi Nijmegen en Fietstaxi Arnhem inhuren om op een milieuvriendelijke manier vervoert te worden. Dit onderdeel van ons bedrijf zijn wij in 2011 gestart en hiermee laten wij op een innovatieve manier zien dat vervoer geheel groen kan zijn.

De fietstaxi’s kunnen overal ingezet worden bij evenementen, festivals, beurzen, seminars, trouwerijen enz. Door de flexibiliteit zijn er legio mogelijkheden.

Voor reserveringen en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Kosten voor het inhuren van de fietstaxi

De fietstaxi’s kunnen ALLEEN ingehuurd worden met chauffeur voor een dagdeel of een hele dag.

  • Een dagdeel per maximaal 4 uur € 160 euro.
  • Een dag per maximaal 8 uur € 275 euro.

Kosten om de fietstaxi’s op locatie gebracht te hebben dienen apart opgevraagd te worden.

De fietstaxi’s kunnen besteld worden met of zonder belettering of eventueel met reclame van uw bedrijf of voor uw doel eind.

Reclame op de Fietstaxi

Op de fietstaxi kan reclame gemaakt worden voor uw bedrijf, de fietstaxi kan ingezet worden tijdens een evenement of er kan een rit gemaakt worden door Nijmegen, Arnhem of een locatie naar keuze. Hebben wij uw interesse gewekt dan kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen via telefoon of email.

Uw reclame op de fietstaxi geeft maximale exposure doordat de fietstaxi zich bevindt op een door u gekozen locatie en tijd. Door dit innovatieve en sportieve imago wordt uw boodschap op een sympathieke manier verspreid met een positieve uitstraling.